Vad ska man tänka på vid köp av USB-minne?

Blogg Nyheter Övrigt Teknik

De bästa USB-minnen gör dina viktigaste filer lätt bärbara, så att du kan flytta data från en dator till en annan eller till andra enheter, med minimalt krångel. Du kopplar bara in den och börjar dra och släppa filer.

usb minne

När lagringspriserna sjunker och USB-tekniken förbättras är det ingen överraskning att USB-enheter fortfarande är en populär lösning för att bära med sig stora mängder data. För bara någon hundralapp kan du antagligen ha alla filer och mappar som finns lagrade på din bärbara eller stationära dator i fickan.

Ändå är det inte så enkelt att köpa en USB-enhet som du kanske tror. Det finns olika typer av anslutningar, inklusive USB 2.0, USB 3.0 och USB 3.1. (Nyare är bättre.) Och du vill veta mer om enheternas läs- och skrivhastigheter för att få en känsla av dataöverföringsprestanda.

Bästa molnbackup

Om du är orolig för att information ska offentliggöras, vill du ha en av de bästa USB-enheterna med stark kryptering. För att hjälpa dig att göra ett val har vi sammanställt de bästa USB-enheterna du kan köpa just nu.

Vilka är de bästa USB-enheterna?

I en värld där USB-enheter är lätta att få tag på är det inte det enklaste att hitta en som får jobbet gjort och ger betydande värde. I vår utvärdering av en mängd olika enheter fann vi att Samsungs Fit Plus (MUF-128AB) var den bästa USB-enheten.

De erbjuder en enastående blandning av funktioner och överkomliga priser, med USB 3.1-stöd, läshastigheter på upp till 300 MB / s och en design som är så kompakt att du kan lämna den i din bärbara dator utan att oroa dig för skador. Vi tyckte också att SanDisk Cruzer CZ36 var ett utmärkt val, eftersom du får säker 128-bitars AES-kryptering till ett mycket lågt pris.

Du måste bara vara villig att leva med USB 2.0-kompatibilitet. Om du vill ha snabba läs- / skrivhastigheter kommer du att bli svårt att hitta många enheter bättre än Kingstons Digital DataTraveler G4.

Vad utgick vi från?

När vi gjorde det här testet utgick vi från usb-minne.se som granskar och rangordnar alla typer av olika USB-stickor. Kan varmt rekommendera att du kollar in den webbplatsen för att få ytterligare information kring tekniken.