Britt-marie var här turneplan

Blogg

Kommer Britt-Marie till din stad? Här är turnéplanen

Vem har inte hört talas om boken ”Britt-Marie var här” av Fredrik Backman? Den har blivit en stor framgång med översättningar till flera länder och nu kommer till och med boken till liv genom en dramaserie. Är du lika spänd som jag att se hur Britt-Marie kommer att bete sig IRL?

Stad Datum Plats
Malmö 5 Juli Stadsteatern
Stockholm 12 Juli Dramaten
Göteborg 19 Juli Stora Teatern
Uppsala 26 Juli UKK

Men du kanske undrar, vem är Britt-Marie verkligen? På ytan ser hon ut som en ordningsam och kortfattad kvinna. Men bakom den fasaden finns det mycket mer.

Vem är denna Britt-Marie?

Britt-Marie är en kvinna som lever för rutiner och ordning. Men när hennes man har en affär inser hon att hon måste förändra sitt liv. Så hon lämnar sin trygga tillvaro i Borg och hamnar istället i den lilla misslyckade staden Borg – en plats där fotboll verkar vara allt. Men där hittar Britt-Marie vägen tillbaka till livet och en möjlighet att finna kärlek igen.

  • Ingen är för gammal för att starta om
  • Man kan hitta vänner på de mest oväntade platser
  • Ordning och reda kan ibland bli tråkigt

Välkommen till de mest engagerande och gripande föreställningar du kanske någonsin kommer att uppleva. Förbered dig på en resa fylld med känslor, äventyr och genomgripande insikter in i mänsklig natur. Planera redan nu – kolla upp ”Britt-Marie var här” turnéplan för din stad!