Enkla förrätter som går att förbereda

Blogg

Enkla förrätter som går att förbereda

När du ska ha middagsfest men tiden inte räcker till, finns det inget bättre än enkla förrätter som går att förbereda i förväg. Har du någonsin hört uttrycket ”det bästa sättet att äta en elefant är en bit i taget”? Det är precis så det fungerar med att förbereda middagsfester!

Rättens Namn Ingredienser Förberedelsetid
Gravlax med hovmästarsås Lax, senapsfrön, dill, socker, vitpeppar 24 timmar
Soppa på rostade tomater Tomater, lök, vitlök, basilika, olivolja 35 minuter
Vitlöksbröd Vitt bröd, smör, vitlök, persilja 15 minuter
Bruschetta Baguette, tomater, vitlök, basilika, olivolja 20 minuter

Gravlax med hovmästarsås

Med lax som huvudingrediens, är denna rätt verkligen enkel att förbereda. Grundiktig planering här är nyckeln, eftersom laxen behöver kura i minst 24 timmar.

Soppa på rostade tomater

En varm, välsmakande soppa är aldrig fel som en förrätt. Vårt recept på soppa av rostade tomater är inte bara lätt att tillaga, utan kan också göras i förväg. Det tänker du vilja prova, visst?

Vitlöksbröd

Ett gott vitlöksbröd kan komplettera nästan alla förrätter eller middagar. Med en förberedelsetid på bara 15 minuter, är detta ett måste på din lista över enkla förrätter som går att förbereda i förväg.

Bruschetta

Inget slår smaken av fräsch, hemgjord bruschetta. Det bästa av allt? Den är enkel att förbereda och en fest för smaklökarna.

Med dessa enkla förrätter, kan du slappna av och njuta av ditt evenemang, i stället för att stå i köket hela kvällen. Man kan säga att det är som att få ha kakan och äta den också, eller hur? Du kan tacka mig sen. Skål till en fantastisk middag!