Få bort dålig lukt i kylskåp

Blogg

Få bort dålig lukt i kylskåpet

Känner du att det luktar illa varje gång du öppnar kylskåpet? Ingen gillar dålig lukt, och det kan vara riktigt obehagligt om det sprids från kylskåpet. Men oroa dig inte, du behöver inte vara särskilt äventyrlig för att lösa problemet. Så här löser du problemet snabbt och enkelt.

Metod Ingredienser Tid
Bikarbonat 1 skål naturbikarbonat 24 timmar
Ättika 1 kopp vit ättika 3-4 timmar
Citrusfrukter Skal av citrusfrukter 3-4 timmar
Kaffe Gammalt kaffe 24 timmar

Bikarbonat

Placera en öppen skål med naturligt bikarbonat i kylskåpet och låt den vara där i 24 timmar. Bikarbonat hjälper till att absorbera och neutralisera dåliga lukter.

Ättika

Använd vit ättika som ett annat effektivt sätt att eliminera lukten. Fyll en kopp med ättika och placera den i kylskåpet. Låt den stå där i några timmar.

Citrusfrukter

Skalen av citrusfrukter som citroner, apelsiner och lime kan också göra underverk. Skala någon citrusfrukt och lägg skalen direkt i kylskåpet.

Kaffe

Tänk på den där doften av färskt bryggt kaffe, härligt, eller hur? Gammalt kaffe kan också användas för att bryta ner lukten. Det neutraliserar och absorberar obehagliga lukter.

Så där har du det, nu vet du exakt hur du får bort dålig lukt i kylskåpet. Glöm inte att regelbundet rengöra ditt kylskåp och var noga med att slänga ut gamla eller föråldrade livsmedel för att undvika framtida lukter.