Monica zetterlund dotter eva-lena

Blogg

Vem var Monica Zetterlund och hennes dotter Eva-Lena?

Monica Zetterlund, en av Sveriges mest hyllade jazzsångerskor, har lämnat ett oförglömligt avtryck i svensk kulturliv. Även om Monica inte längre finns bland oss, lever hennes musikaliska arv kvar genom hennes begåvade dotter, Eva-Lena.

Eva-Lena Zetterlund, Monicas dotter, har verkligen ärvt sin mors talang och sjunger med lika mycket hjärta som sin mor. På samma sätt som Monica har Eva-Lena rört vid hjärtat av svensk musikpubliken med sin otroliga röst.

Namn Födelseår Yrke
Monica Zetterlund 1937 Jazzsångerska, Skådespelerska
Eva-Lena Zetterlund 1965 Sångerska

Hon är Eva-Lena Zetterlund?

Även om Eva-Lena Zetterlund var barn till en av Sveriges mest kända artister, Monica Zetterlund, valde hon en egen resa för sin musikkarriär. Med en underbar röst som är lika gripande som hennes mors och ett starkt sinne för musikaliskt sinne, har Eva-Lena fortsatt att förtrolla alla med sin musik.

Vad började Eva-Lena sjunga?

  • Eva-Lena började sjunga i unga år under påverkan av sin mammas musik.
  • Hon tog också del av musiken genom att sjunga på olika musikevenemang och festivaler.
  • Hennes sjungande karriär tog fart och hon släppte sitt debutalbum när hon var väldigt ung.

Har Eva-Lena sin egen musik karriär?

Eva-Lena har definitivt följt sin väg in i musikbranschen, men med hennes mors arv i åtanke. Hon fångade hjärtan i hela Sverige med sin debutalbum och har fortsatt att utveckla sin musik sedan dess. Eva-Lenas musik blandar traditionell svensk musik med moderna inslag, vilket har gett henne en unik och uppskattad plats i svensk musikliv.

Hennes musik är en vacker hyllning till sin mors arv, samtidigt som den visar Eva-Lenas egen unika talang och musikaliska vision.