Ulla-Britt Kirchsteiger är mest känd för vem hon är gift med

Blogg

Hon är sjuksköterska, mamma och maka till Ernst. Sedan 47 år tillbaka har de varit ett par. De mötte varandra i gymnasiet, bägge 17 år gamla. De har under tiden de fått två barn, Ludvig och Sebastian. Sedan 1,5 år tillbaka är Ulla-Britt och Ernst också farföräldrar. Självklart blev detta ett av livets guldkorn.

50 år ihop

Nu firar paret snart 50 år ihop. Detta beror på bland annat att de är bra på att njuta av livets små vardagsstunder. Ulla-Britt Kirchsteiger berättar att detta är för att Ernst tog första steget för snart 50 år sedan.

Privatliv

Ulla-Britt har alltid valt att inte synas i rampljuset. Hon har haft sitt liv, bredvid Ernst. Detta beror mycket på att Ernst slog igenom senare i livet och deras familj har försökt att leva som vanligt. Även om det blev ett vägskäl. Sedan dess är inte livet sig riktigt likt. Samtidigt arbetar de bägge för att ändå hålla vardagen så normal så möjligt för att även fortsättningsvis kunna njuta av de små stunderna i livet.

Kort sagt vill Ulla-Britt förmedla att orsaken till att de har varit ett par i snart 50 år är just det. Alltså, att prata och ta till vara på varje stund.