Vi har fått en rabattkod på interflora!

Övrigt

Det finns inget som förmedlar känslor så bra som blommor. Glädje, kärlek och sorg. Oavsett vilken känsla du vill förmedla så är blommor en fin gåva att ge bort. Hos Interflora finns det blommor för alla tillfällen, bland annat:

  • Bröllop
  • Födelsedag
  • Krya på dig
  • Begravning

Rabattkod blombud

Blommor för alla tillfällen i all ära, men visst blir shoppingupplevelsen ytterligare lite roligare om du får extra rabatt på det totala beloppet? Hos Interflora finns det flera olika sätt att få tag på en Interflora rabattkod.

Kupongkod Interflora

Du som kund också få en viss procentuell rabatt på priset genom någon av Interfloras samarbetspartners. Dessa är bland annat nyhetssajter som Expressen och Aftonbladet. De får nämligen möjlighet att dela ut unika rabattkoder till sina läsare lite titt som tätt, ibland så mycket som upp till 15% rabatt!

Interflora kampanj

Interflora själva har kampanjer då och då för att fira olika säsonger, traditioner och högtider. I samband med dessa brukar de dela ut olika rabattkoder. Det kan till exempel vara att de erbjuder fri frakt eller en procentuell rabatt som dras av på det totala beloppet. Du hittar dessa erbjudanden på hemsidan eller via mejl genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

Interflora studentrabatt

De flesta företag erbjuder speciella rabatter till studenter och Interflora är inget undantag. Studentrabatt Interflora är en extraordinär rabatt som ger studenter hela 13% på ett helt köp. För att få tillgång till rabatten behöver studenten ha mecenatkortet, studentkortet eller mecenat alumni.

FAQ

Var kan jag använda mitt Interflora presentkort?

Du kan använda ditt presentkort i någon av de butiker som är kopplade till Interflora eller på Interfloras egna hemsida.

Hur fungerar Interflora leverans?

Interfloras leverans är både snabb och smidig. Om du lägger beställningen innan kl 14 får du blomsterbudet samma dag inom Sverige. De beställningar som läggs efter klockan 14 skickas oftast dagen efter. För beställningar utomlands dröjer det ytterligare några dagar.

Interflora skicka blommor – hur gör jag för att beställa?

När du ska beställa ditt Interflora blombud börjar du med att lägga din valda blomsterbukett i varukorgen. Välj därefter till eventuella gåvor, såsom presentinslagning i cellofan eller en lyxig chokladask. Nästa steg är att skriva i mottagarens postnummer samt välja önskad leveransdag och tid. Om du hellre vill att mottagaren själv ska få välja leveransdag är detta också möjligt. Klicka dig därefter vidare till kassan. Skriv in din rabattkod Interflora och välj betalningsmetod. När köpet är genomfört är allting klart.

Hur kontaktar jag kundtjänsten?

Det finns två olika sätt att kontakta Interfloras kundtjänst på. Antingen skickar du ett mejl till [email protected] eller ringer till kundtjänsten på 08-63444000. Öppettider är vardagar 9-16:30 och lördagar 9-13.